Elérhetőség

Budapesten az Andrássy út 36-os szám alatt, hangulatos gyertyafényes udvarukban nemcsak borkóstolásra, fogyasztásra nyílik lehetőség, hanem a palackok kedvezményes megvásárlására is. Várjuk sok szeretettel, egy kis rögtönzött előadással, szívélyes vendéglátással. Kérem jöjjön el és adjon egy esélyt hogy bebizonyítsuk, ilyen áron is elérhető a kiváló minőség.
Továbbá várjuk éttermek, borkereskedések, üzletek megkeresését a közös üzleti siker reményében. Palackjainkkal, borainkkal, szakértőinkkel szívesen veszünk részt fesztiválokon, rendezvényeken, bárhol ahol egy jó bor megjelenése érvényesülhet.
Személyesen a hét bármely napján állok rendelkezésére bárkinek, legyen az laikus érdeklődő, vagy szakavatott kolléga, keressenek bizalommal!

Kellár F. János Immánuel
Nemzetközi felsőfokú borszakértő-borbíráló-bortanácsadó
Az Európai Borlovagrend Lovagja (Tanácsnoka)
A Simonfay Borkúria értékesítő managere

Mobiltelefon: +3630-4142541
E-mail: borgaleria@simonfay.hu

Simonfay Borgaléria
1061 Budapest, Andrássy út 36.

Megközelíthetőség
Tömegközlekedéssel: M1, 4-6 villamos, 105 busz Oktogon megállójától 1 perc séta
M1, 105 busz Opera megállójától 1 perc séta
Gépjárművel parkolási lehetőség közvetlen az épület előtt (fizetős hétköznap 8-20 óráig).

Simonfay Borkúria,
3915 Tarcal, Fő utca 101.

Kedvezményes ajánlat

Partvilla

Őszi kedvezményes csomagajánlatunk keretében utószezoni árainkból 20% kedvezményt, valamint ingyenes kerékpár-kölcsönzést és kajakhasználatot biztosítunk.

Ha ebben az évben még nem volt lehetősége igazán pihenni vagy szeretne idén még egyszer a Balatonnál kikapcsolódni, feltöltődni – ragadja meg most az alkalmat! Élvezze az októbert szállodánkban, a Partvilla Balatonboglárban, amely közvetlenül a Balaton partján fekszik.

További részletek...